Καλάθι

0

Το καλάθι σας είναι άδειο

Ψωνίστε τώρα

Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Καλώς ήρθατε στη Motowear Greece, τον προορισμό σας για ανθρώπους που λατρεύουν τη μοτοσυκλέτα και αναζητούν ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Στη Motowear, είμαστε παθιασμένοι για την ελευθερία και τον ενθουσιασμό της οδήγησης, αλλά είμαστε εξίσου αφοσιωμένοι στην ασφάλεια. Η αποστολή μας είναι απλή: να παρέχουμε στους αναβάτες μια ευρεία γκάμα στυλάτων ρούχων και αξεσουάρ που βελτιώνουν την εμφάνιση σας στους δρόμους καθώς και την εμπειρία οδήγησής σας ενώ τονίζουν τη σημασία της χρήσης κράνους. Πιστεύουμε ότι κάθε διαδρομή πρέπει να είναι ασφαλής, απολαυστική και αξέχαστη, και τα προϊόντα μας αντανακλούν αυτήν τη δέσμευση.

Η Ιστορία μας

Το ταξίδι ξεκίνησε με μια ομάδα ανθρώπων στο νησι της ρόδου που λατρεύουν τη μοτοσυκλέτα και μοιράζονται μια βαθιά αγάπη για τον ανοιχτό δρόμο. Ενσωματώσαμε το μοναδικό αίσθημα κοινότητας ανάμεσα στους αναβάτες, αλλά αναγνωρίσαμε επίσης τους κινδύνους που συνοδεύουν το χόμπι μας. Δεδομένων των συνεπειών των ατυχημάτων που είδαμε από κοντά, αισθανθήκαμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Με αυτήν την όραση, ιδρύσαμε τη Motowear για να προσφέρουμε μια επιλεγμένη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας που όχι μόνο φαίνονται υπέροχα, αλλά επίσης βάζουν την ασφάλεια προτεραιότητα. Τα κράνη, το πιο σημαντικό κομμάτι προστατευτικού εξοπλισμού, έγιναν το κύριο μας ενδιαφέρον. Καταλήξαμε ότι το να φοράτε κράνος μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου, και κάναμε την αποστολή μας να εξαπλώσουμε αυτό το σημαντικό μήνυμα σε ολόκληρη την κοινότητα των αναβατών στην προσπάθεια μας να κάνουμε "cool" το να φοράς κράνος.

Τα Προϊόντα μας

Στο Motowear.gr, θα βρείτε μια ποικίλη συλλογή καλυμμάτων για κράνη, υψηλής ποιότητας και στυλάτων ρούχων αλλα και ξεχωριστά μπρελόκ